Ga naar Catalogus

In de Psychologische Horoscoopanalyse wordt de persoonlijkheid als totaal besproken door de Engelse astrologe Liz Greene. In de Transit-Analyse met teksten van Robert Hand wordt aangegeven welke thema's er in een bepaald jaar spelen. Aspekten van Mellie Uyldert vertelt alles over de relatie tussen de planeten in de horoscoop. De Radix geeft berekeningen voor hen die zelf een horoscoop kunnen duiden. De Horoscoopstudie is een opsomming van wat de afzonderlijke onderdelen van de horoscoop betekenen. Ook zijn er producten die direct of indirect verband houden met astrologie, zoals Edelstenen en astrologie en Bioritmiek. Of die uw astrologische kennis kunnen ondersteunen, zoals de Ecliptiscoop . Klik voor een overzicht op Catalogus.

Ga naar Bestellen

Wilt u iets bestellen of kosteloos onze catalogus ontvangen? Klik dan op de knop Bestellen. Wij leveren binnen vijf dagen na ontvangst van uw betaling. Al onze prijzen zijn inclusief BTW en verzendkosten.

Ga naar Varia

In het hoofdstuk Varia vindt u de co÷rdinaten van 7162 plaatsen in Nederland en de 2000 jaar oude tekst van het hermetische geschrift Tabula Smaragdina waaruit het paradigma 'Zo boven, zo beneden' komt. Ook vindt u daar onder andere een ascendantzoeker.

Ga naar Links

Onder deze knop Links vindt u verwijzingen naar interessante websites over astrologie en aanverwante interessegebieden.


Pagina bijgewerkt op 17-09-2018
Opmerkingen of niet werkende link: webmaster@ariesastro.nl